Nova godina u Beogradu
Objavljeno
30.11.2017.

Na pragu smo decembra i do čeka Nove godine, jeste li razmislili gde ćete provesti praznične dane i najluđu noć? Želite da ipak ostanete u Beogradu? Savršeno! Na pravom ste mestu jer smo mi tu da vam damo savete kako da na što bolji način iskoristite čari Beograda i da uživate u novogodišnjoj euforiji u našoj prestonici.

Beograd je uveliko spreman za praznike i doček Nove godine , sve je već okićeno i sve već odiše duhom Nove godine i praznika. Ono što će vas sigurno oduševiti je program koji će biti ove godine organizovan u Beogradu u vreme novogodišnjih praznika. Ono što prvensteveno očekuje sve goste, ali i građane Beograda je spektakularno osvetljenje i prelepo okićen grad. Oduševićete se već pri prvoj šetnji gradom. Knez Mihajlova ulica i ove godine sija punim sjajem, sve šljašti i dodatno potkrepljuje novogodišnju euforiju koja se oseća već pri prvoj šetnji ovom ulicom. Prilikom šetnje videćete fenomenalnu novogodišnju rasvetu, kao i čuvene osvetljenje paketiće koji su nezaobilazno mesto za pravljenje novogodišnjih fotografija.

Trg Nikole Pašića je i ove godine mesto na kome se sve generacije rado okupljaju. Pored prelepog osvetljenja i čuvenih crvenih lopti sve će očarati i klizalište koje se otvara 15. decembra, te ćete moći da uživate u zimskim čarolijama. Ove godine gradska uprava pravi izuzetak, tako da će naSavskoj promenadigde će 29. decembra svirati Kiki Lesandrić i Piloti i Tropiko bend.

Trg otvorenog srca će i ove godine biti otvoren te ćete moći da uživate u šetnji sa svojim najmlađima koji će biti oduševljeni ukusnim slatkišima koji se prodaju.

Ukoliko ste voljni da dočekate Novu 2018. godinu ispred Skuptšine grad je spremio fenomenalan program budući da će dva dana na ovom mestu biti organizovani koncerti. Tridesetog decembra sve prisutne će na noge podići Bijelo dugme. Nakon nastupa ove fenomenalne rok grupe, sledi repertoar za one koji preferiraju malo drugačiju vrstu muzike, te će za njihovu dušu nastupiti Aca Lukas. Na dan samog dočeka nastupaće dve fenomenalne grupe čija muzika nema rok trajanja, a to su Plavi orkestar i Bajaga.

Ukoliko ipak želite da Novu godinu dočekate u nekom od lokala u Beogradu trk na naš sajt po informacije koji su to lokali i u ponudi. Ne čekajte, što pre rezervišite svoja mesta.

Komentari

Ostavite komentar

Ako želite da ostavite komentar ulogujte se sa Facebook nalogom

Komentari korisnika